• Afspraak maken? Bel mij op 06-54395163 of mail naar contact@anoukbloemers.nl
  • Liefdesweekend | Een Weekend vol liefde, verrassingen en diepgang met elkaar
  • 18 en 25 november | Opstellingendagen

Willen jullie samen in relatietherapie? Dan wil ik aan jullie vragen om los van elkaar het intakeformulier in te vullen.

Jullie mogen deze invullen en naar mij mailen, of meenemen naar de volgende sessie.

Door het volledig invullen van het intakeformulier krijg ik als behandelaar  al concrete informatie over jullie en jullie problematiek. Door deze gegevens alvast te verstrekken kan het intakegesprek zo efficiënt mogelijk verlopen. 

 

DAS Vragenlijst

Deze vragenlijst is een inventarisatielijst en geeft inzicht in hoe je oordeelt over verschillende punten over je relatie, op het moment dat je de lijst invult. De DAS vragenlijst kun je op verschillende momenten van het proces invullen, bijvoorbeeld aan het begin of het einde.

 

 

 

Vragenlijst DA Svragenlijst
PDF – 606,5 KB 601 downloads

De Cirkel

Door welk gedrag van de ander word je eigen gedrag uitgelokt? En hoe lokt dat gedrag weer het gedrag van de ander weer uit? In EFT worden gedrag en gevoelens in de interactiecirkel gezet. De cirkel wordt benoemd als het gezamenlijke probleem, in plaats van het gedrag van alleen jou of de ander. Door het invullen van de cirkel worden gedragingen en gevoelens begrijpelijker.

 

Vragenlijst Decirkel
PDF – 214,4 KB 599 downloads

Intake vragenlijst | Houd me vast 

 

Houd Me Vast Vragenlijst Intake
Word – 47,0 KB 157 downloads

Gedachten en gevoelens

EFT laat partners zien in welke patronen ze verstrikt geraakt zijn en verkent met hen de angsten en pijnpunten die ze bij elkaar raken, waardoor het patroon herkenbaar wordt. Het invullen van deze vragenlijst brengt gedachten en gevoelens in kaart als dingen niet lopen tussen elkaar. Door dit te gaan begrijpen en vooral te voelen kunnen partners zich bewust worden van hetgeen ze nodig hebben van elkaar om zich veilig en verbonden te voelen.

Vragenlijst Behoeftenenangsten
PDF – 22,9 KB 657 downloads
Vragenlijst Gedragengevoelens
PDF – 74,1 KB 572 downloads