Zelf, maar niet alleen

Ik bied een aantal verschillende programma's aan. Hieronder staan enkele. Bel mij vooral om te kijken welke het beste op jouw situatie van toepassing is. Je kan ook kijken op de pagina voor wie.


Individuele therapie

ik ben benieuwd naar jou, wat jou jou maakt, waar je van gaat kwispelen en waar je je energie juist kwijt raakt. Door persoonlijke oefeningen en een praktische aanpak gaan we samen opzoek naar je krachten en valkuilen. Ervaren is weten. Weinig stil zitten, maar wel stil staan bij wie je bent en waar je naartoe wilt.

Graag leer ik je echt kennen en  houd ik me bezig om jou jezelf te laten ontdekken en (waar nodig) te helpen verbinden met de mensen om je heen. De puzzel, de ontbrekende stukjes, de stukjes die op de verkeerde plek zijn komen te liggen, loslaten, vasthouden, nieuwe plek geven..

Per sessie  €125,- p/u excl BTW


Relatietherapie

Relatietherapie

Samen aan de slag. Wat loopt er nu niet lekker en wat willen jullie anders? 

 

Maar ook onderzoeken en ondervinden waar jullie kracht zit in jullie relatie, waar vinden jullie elkaar wel.  

 

Per sessie  €125,- p/u excl BTW

Relatie-APK

Net als een auto heeft ook een relatie een APK nodig.

Een periodieke check waarin jullie samen kijken of jullie relatie nog gesmeerd loopt.

Moet er nog iets besproken worden wat lastig is? Of hebben jullie meer duidelijke afspraken nodig over opvoeding en praktische zaken? Communicatie op orde? Ligt er nog iets te schimmelen onder het kleed...? 

 

Per sessie  €125,- p/u excl BTW


Rouwbegeleiding

Begeleiding in rouw kan op verschillende momenten van belang zijn. Dit kan in de tijd na het sterven van een dierbare zijn, maar het kan ook nodig zijn voordat iemand sterft. Het kan zijn dat er sprake is van ziekte en dat jullie elkaar kwijt raken doordat jullie beide bijvoorbeeld in verschillende fases van de rouw begeven. In het afscheid nemen van een dierbare of de periode erna, kan je vast komen te zitten in je verdriet, je pijn, je boosheid. Er is sprake van een rouwstoornis wanneer normale rouwreacties – zoals intens verdriet, eenzaamheid, boosheid en moeite met acceptatie van het verlies – zodanig heftig zijn en lang aanhouden dat deze het dagelijks leven verstoren. 

 


Weekendretraite | 1 of 2 personen

Vanaf de borrel op vrijdag tot zondag na een laat ontbijt (of doordeweeks als dat beter uitkomt)

De oefeningen die in het weekend komen voort uit de wensen tot verdieping en inzicht. Ook kom ik meerdere keren in het weekend langs om een sessie met je/jullie te doen (EFT, psychodrama, familieopstellingen, onderzoek van communicatie) om de verdieping aan te gaan. 

Alles op maat gemaakt.

Daag elkaar uit, stap in en uit je comfortzone. Maak keuzes, laat los, ga het aan, of niet. Zolang je het maar met elkaar deelt. Lopen jullie vast? Ik ben bereikbaar. Je zoekt zelf in de buurt een leuke kroeg of een chique restaurant waar je samen eet voor je de nacht ingaat. De volgende dag gaan jullie na het ontbijt op pad en komen er weer oefeningen langs en een sessie met mij. Alles op je eigen tempo. Neem de tijd voor elkaar, zie elkaar, geniet van elkaar. 's Avonds een mooie voorstelling of thuisbioscoopje? Of gaan jullie toch een duo-tantramasssage aan?  Het is aan jullie.

De volgende dag slapen jullie heerlijk uit en gaan jullie na een ontbijtje weer samen op weg naar huis.

Prijs op maat

 


Opstellingen

In mijn praktijk bied ik 3 verschillende soorten opstellingsdagen aan:

 • Samengesteldgezin 
 • Familie
 • Organisatie

Afhankelijk van wat je eigen thema's en vraagstukken kies je wat het beste bij jou past. 


Liefdewandeling

Groei route

met bubbels

Samen op pad. Naast elkaar kijken naar obstakels, wensen, welk pad te volgen en van welk pad jullie weg willen. Een wandeling, oefeningen, EFT, een opstelling midden in het bos.. Om de beurt een stuk lopen om te vertellen, de ander als getuige. En weer andersom. Verdiep je relatie. Laat los wat niet werkt. Deel de dingen die niet besproken worden. Komt tot elkaar, zodat jullie elkaar weer mooier kunnen maken in plaats van negeren/afbranden. Welkom

Jullie wandeling kan bij mij in Leusden en  Amersfoort, maar dit kan ook zeker bij jou in de buurt.

Samen op pad met de liefdewandeling.  Daarbij stuur ik je op deze wandeling met een fles bubbels en meer lekkers. Heb je dieetwensen, laat het mij weten. 

Jullie wandeling kan bij mij in Leusden en Amersfoort. 


Intervisie groep: Mens-zijn, hoe doe je dat?

Groep van 8 hoog opgeleide vrouwen die een avond per 6 weken samenkomen om elkaar te stimuleren het beste uit zichzelf te halen, uitdagingen aan te gaan en elkaar te spiegelen, zowel op werkgebied als in je privé-leven.

De groep op de maandagavond in Leusden is op dit moment vol.

 

Wil jij zelf ook in zo'n powergroep? Verzamel zelf een aantal mooie vrouwen bij elkaar om dit avontuur aan te gaan of meld je individueel aan en wacht tot we weer een nieuwe groep bij elkaar hebben. Ik begeleid jullie elke avond dat jullie bij elkaar komen of op aanvraag.


Houd Me Vast

Houd Me Vast is een prachtig versterkingsprogramma voor stellen die in hun relatie:

 • Willen groeien;
 • Opzoek zijn naar meer diepgang;
 • APK 

Verbinding met je lief staat centraal. Samen gaan jullie aan de slag met als doel de liefde en intimiteit te vergroten. Onderwerpen die jullie  bespreken zijn:

 • Liefde en hechting;
 • Emoties; 
 • Terugkerende patronen;
 • Ruzies stoppen;
 • verbindende gesprekken;
 • Vergeving van pijnplekken; 
 • Liefde en seks; 
 • Onderling vertrouwen.

 

Gun jezelf en je relatie deze boost!