Haal mijn weg

Niet weg onder mijn voeten

Ook niet wanneer mijn weg

Volgens jouw weg

Een omweg is

 

Kahlil Gibran

 

 

 

Wat cliënten over mij zeggen:

 

Een prachtige serie coachingsgesprekken gehad met Anouk. Ik heb er veel aan gehad. Een fijn mens en goed in haar vak. Effectief waren haar scherpte, de inzet van ‘werkvormen’ en ze durfde te confronteren als dat nodig en zinvol was.

G.

 

Op een idyllische en rustgevende plek heeft Anouk haar praktijk. Zodra je binnenkomt voelt het fijn en laat ze je goed nadenken over waarom je bent gekomen. Ze stelt open vragen die je jezelf misschien ook wel eens gesteld hebt, maar gaat dan nog een tandje dieper om zo tot de kern te kunnen komen.  

Op een prettige manier laat ze je goed kijken naar jezelf en de acties die je onderneemt. Soms schuurt het, maar dat geeft uiteindelijk glans. Het fijne is dat ze je ook inzicht geeft in wie zij is en wat haar beweegt. Niet zoveel dat het om haar draait, maar juist ondersteunend. En het geeft een vertrouwd gevoel dat je niet alleen aan het ventileren bent, maar dat je een mens tegenover je hebt zitten waarmee je een vertrouwensband kan opbouwen.

Ik zou haar zeker aan iedereen aanraden die op zoek is naar een goede coach die haar vak verstaat. Geen onnodig gedraal of spelletjes. Anouk kan je helpen inzicht te krijgen en met verschillende brillen naar de situatie te kijken.

S.