Valentijnsdag wandeling

zaterdag 11 van 10.00 tot 12.00 uur

zondag 12 februari van 13.00 tot 17.00 uur

 


Heb jij al plannen met je valentijn?

In het weekend voor Valentijnsdag kan je bij mij met je valentijn een liefdeswandeling doen. Je valentijn kan je date zijn, maar ook je partner, een goede vriend of misschien ben jij wel zelf je eigen valentijn. De start is bij mij vanuit Leusden en jullie wandelen zo samen de Treek in. Een vaste route is er niet. Volg jullie neus.

Wat mag je verwachten?

Jullie krijgen van mij een zakje met allemaal kaartjes. In elk hiervan zit een uitdaging of vraag. Jullie kunnen zelf kiezen op welk moment jullie een kaartje pakken. Sommige vragen zijn wat luchtiger, een ander kan misschien wel iets raken. Als de vraag te spannend is laat je hem los, wellicht voor een ander moment. Niets moet, alles mag

De wandelingen kunnen uiteraard het hele jaar door gedaan worden, maar 11 en 12 februari sta ik in Leusden klaar met een kop thee. Ik zorg voor een pakket met vragen afgestemd op jullie.

Liefdeswandelingen

Ik heb de volgende liefdewandelingen: 

Leef de liefde: Vier de liefde! Voor stellen die al even bij elkaar zijn. 

Verdiep de liefde Next level in je relatie? Verdiep je relatie. Laat los wat niet werkt. Deel de dingen die niet besproken worden. Komt tot elkaar, zodat jullie elkaar weer mooier kunnen maken in plaats van negeren/afbranden

Nieuwe liefde: Ga met je date op liefdeswandeling. ga samen opzoek naar raakpunten en leer elkaar kennen. Een orginele manier om je date snel te leren kennen. 

Bevriende liefde: Tijd nemen om extra te kunnen genieten van jullie vriendschap en liefde, jullie gaan met deze wandeling voor een verdieping in jullie relatie

Eigen liefde: Ga zelf op pad en ga op onderzoek. Verdiep de liefde voor jezelf. Waar sta je, wie heb je om je heen die je liefde geeft en welke kant wil je op. 

Kosten

Liefdes wandeling

Er zijn 4 verschillende wandelingen: Een wandeling met je date, je partner, een goede vriend of voor jou alleen.

 

De prijs per wandeling is: €15,-.

Liefdes wandeling met lekkers

Een hapje en een drankje mee? Dat kan! Ik zorg voor een gevulde tas. Makkelijk om mee te nemen en lekker voor onderweg

 

Wandeling inclusief lekkers: €35,-.

Geef je op!

Om voldoende wandelingen klaar te hebben liggen, vraag ik je om jouw wandeling te reserveren. Dat doe je door mij een mail te sturen naar: contact@anoukbloemers.nl. Geef daarbij aan: 

  • Welke wandeling je wil doen,
  • Wil je daar een tas met lekkers voor onderweg,
  • En of jullie op 11 of 12 februari komen en hoe laat je wil komen

Wil je even overleggen? Bel, app of mail mij! 

contact@anoukbloemers.nl | 06-54395163

Tot de 11e of 12e!